Міжнародний галузевий вебінар

Автор: admin від 10-11-2022, 00:34

Міжнародний галузевий вебінар

10 листопада 2022 року директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька взяла участь у міжнародному галузевому вебінарі «Підвищення продуктивності за допомогою комп’ютерного моделювання» від Проєкту USAID «Економічний розвиток, управління та розвиток підприємства» (EDGE).

Участь у такому важливому міжнародному заході стала можливою завдяки співпраці Коледжу з Асоціацією «Укрлегпром», яка отримала запрошення від Проєкту USAID долучитися до події разом із  галузевими підприємствами, бізнес-партнерами та профільними освітніми закладами – лідерами з підготовки фахівців легкої промисловості.

У центрі уваги учасників вебінару були такі питання:

  • використання методів комп’ютерного моделювання для оптимізації  використання ресурсів і підвищення продуктивності в плануванні виробництва; 
  • використання методик моделювання у проєктуванні та оцінці альтернативних виробничих систем;  
  • тематичні дослідження в галузі легкої  промисловості, які демонструють результати використання комп'ютерного моделювання.

Робочою мовою заходу була англійська. Основними спікерами стали фахівці з Сербії та Чехії, які спеціалізуються на  логістиці, моделюванні матеріальних потоків, консультаційній діяльності у сферах CAХ-технологій (CADCAE і CAM).

 

Міжнародний галузевий вебінар  

Міжнародний галузевий вебінар 

Міжнародний галузевий вебінар 

Міжнародний галузевий вебінар 

Учасники вебінару отримали багато корисної інформації, яка стане у пригоді під час вирішення оперативних виробничих завдань і допоможе покращити планові показники підприємств легкої промисловості.

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар