Всеукраїнська науково-практична конференція

Автор: admin від 3-11-2022, 00:00

Всеукраїнська науково-практична конференція

3 листопада 2022 рокувикладач відділення технологій Київського фахового коледжу прикладних наук Надія Фадєева взяла участь у  Всеукраїнській науково-практичній конференції «Компетентнісний підхід до підготовки фахівців економічного та технічного профілю у ЗФПО».

Захід проходив на базі ВСП «Київський фаховий коледж комп’ютерних технологій та економіки Національного авіаційного університету» і був  організований за участі ДНУ «Інститут модернізації і змісту освіти» і Ради директорів закладів фахової передвищої освіти м. Києва. Учасниками заходу стали науковці, науково-педагогічні та педагогічні працівники закладів освіти, які зібралися з метою пошуку рішень щодо проблем та перспектив розвитку закладів фахової передвищої освіти, впровадження інноваційних технологій навчання та виховання студентів у сучасних умовах.

Фахівчиня Коледжу Надія Фадєева виступила з доповіддю «Інноваційні технології під час дистанційного навчання: упровадження в нових реаліях», у якій висвітлила свій досвід співпраці зі здобувачами освіти в умовах дистанційного освітнього процесу. За результатами конференції учасники отримали Сертифікати. 

Всеукраїнська науково-практична конференція

 

Коментарі:

Залишити коментар