Адміністративна рада Коледжу

Автор: admin від 25-10-2022, 14:39

Адміністративна рада Коледжу

25 жовтня 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук під головуванням директорки Ганни Щуцької відбулося засідання Адміністративної ради.    

  Під час робочої зустрічі учасники Адміністративної ради обговорили такі питання: результати відзначення Дня захисників і захисниць України, реалізацію урочистих заходів з нагоди 100-річного ювілею Коледжу, підсумки робочої поїздки делегації Коледжу до Греції  в  рамках участі в міжнародному освітньому проєкті від програми Erasmus+, завершення всіх етапів Вступної кампанії 2022, залучення фахівців Коледжу до складу Фахових методичних об’єднань Науково-методичного центру ВФПО. На порядку денному було також вирішення питань про організацію проміжної атестації здобувачів освіти, проведення Методичної та Педагогічної рад Коледжу, продовження профорієнтаційної роботи закладу освіти.    

На робочому засіданні було визначено пріоритетні напрями роботи на поточний тиждень, призначено відповідальних працівників і терміни виконання першочергових завдань.

Адміністративна рада Коледжу

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар