09.09.14 методичне об.

Автор: admin від 11-09-2014, 06:59

09 вересня 2014 року у ДВНЗ «ККЛП» відбулося методичне об’єднання керівників груп.

Голова методичного об’єднання, заступник директора з навчально-виховної роботи Грищенко О. О. розпочала засідання з доповіді про планування та організацію навчально-виховної роботи на 2014-2015 навчальний рік.

В. о. завідувача технологічного відділення Чорногор Н. М., в. о. завідувача економічного відділення Сокол А. В., в. о. завідувача відділення дизайну Прокопенко Н. О. ознайомили присутніх з основними засадами навчально-виховної роботи відповідно до напряму навчання та спеціальності.

 

 

Практичний психолог Петрик А. С. виступила з презентацією плану заходів щодо організації адаптації та збереження контингенту студентів коледжу.

Комендант гуртожитку Чадченко Л. І. подала інформацію про поселення студентів у гуртожитки ДВНЗ «ККЛП».

Вихователь Дубчак О. О. виклала основні моменти організації виховної роботи зі студентами, які проживають у гуртожитках.

У методичному об’єднанні взяли участь голова Студентської ради коледжу Оселедько Г. та член Студентської ради, студентка ІІІ курсу Хомула І. Представники студентського активу звернулися до завідувачів відділень та керівників груп із пропозицією до активної співпраці та повідомили про основні напрямки роботи Студентської ради на 2014-2015 навчальний рік.

Культурно-масовий організатор Якубовський І. П. виступив із пропозицією провести святкові заходи, приурочені до знаменних дат, із залученням студентів нового набору.

Кожне з питань учасники методичного об’єднання жваво обговорювали та вносили власні пропозиції для організації навчально-виховного процесу на 2014-2015 навчальний рік.

 

Коментарі:

Залишити коментар