Конференція з інклюзії

Автор: admin від 20-10-2022, 15:27

Конференція з інклюзії

20 жовтня 2022 року фахівці Київського фахового коледжу прикладних наук взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній онлайн - конференції «Інклюзія в умовах воєнного часу».

 

Конференція з інклюзії 

Організували подію Вінницький соціально-економічний інститут ЗВО «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», ГО «Соціальна перспектива», освітня платформа «Соціальна перспектива». Захід проходив за підтримки представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.

Учасниками конференції стали науково-педагогічні працівники вітчизняних та зарубіжних закладів вищої освіти, аспіранти та здобувачі, студенти, представники громадських організацій, органів державного управління, які зацікавлені в розв’язанні кола проблем на шляху впровадження та розвитку в Україні інклюзивного освітнього середовища в умовах воєнного часу. Під час заходу фахівці розглянули такі питання: надання освітніх послуг студентам з особливими потребами в Сполучених Штатах Америки;
психологічні аспекти роботи зі здобувачами освіти з особливими освітніми потребами в умовах війни; сучасні інформаційні технології та доступність освітнього онлайн-середовища у закладі освіти в умовах війни; психологічний супровід освітнього процесу та перша психологічна допомога в умовах воєнного стану.

За результатами роботи конференції  учасники отримали сертифікати та можливість  пройти підвищення кваліфікації за інклюзивною складовою.

Конференція з інклюзії

 

Конференція з інклюзії

 

Конференція з інклюзії

 

Коментарі:

Залишити коментар