06.09.14 матч

Автор: admin від 9-09-2014, 12:08

06 вересня 2014 року на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського відбувся унікальний благодійний матч, який відвідали студенти та викладачі ДВНЗ «ККЛП».

Мета зустрічі – збір коштів на потреби української армії, яка перебуває в зоні АТО.

Студенти нашого коледжу разом із адміністрацією закладу на чолі з директором Щуцькою Г. В. та викладачами активно долучилися до благодійної акції.

 

Учасниками матчу стали команда зірок естради, кіно і шоу-бізнесу ФК «Маестро» за участі Міністра культури України Є. Нищука, та команда, до складу якої увійшли військові вищих звань Збройних сил України – офіцери генерального штабу Міністерства оборони України. 

Неперевершеним було відкриття матчу Київським духовим оркестром, який вразив не лише прекрасною музикою, а й оригінальними рухами в унісон.

Атмосферу матчу створювали креативні телеведучі, у тому числі відомий шоумен О. Педан.

«Родзинкою» заходу став парад прапорів за єдину Україну.

Попри результат, головними переможцями були українські військовослужбовці, які боронять незалежність та суверенність нашої країни у східних регіонах.

 

По завершенні матчу глядачів очікував подарунок – грандіозний концерт за участю зіркових гравців ФК «Маестро» та інших відомих виконавців.

Студентів і викладачів, які байдуже ставилися до футболу, цей матч дуже зацікавив. Подібні заходи сприяють вихованню патріотичних почуттів, формують активну громадянську позицію.

 

Коментарі:

Залишити коментар