44 LEATHER AND SHOES 2022 ‘2

Автор: admin від 8-10-2022, 20:30

44 LEATHER AND SHOES 2022 ‘2

4-7 жовтня 2022 року Київський фаховий коледж прикладних наук взяв участь у 44 Міжнародній спеціалізованій виставці взуття, шкіргалантереї, хутра та комплектуючих, яка проходила в Міжнародному виставковому центрі.

 

44 LEATHER AND SHOES 2022 ‘2 

Подія об’єднала на своєму майданчику українських і закордонних виробників, які представили широкий асортимент чоловічого, жіночого та  дитячого взуття; галантереї та аксесуарів; одягу зі шкіри та хутра; матеріалів для виробництва.

Київський фаховий коледж прикладних наук традиційно став активним учасником цієїподії. На стенді Коледжу було представлено найкращі моделі взуття та аксесуарів із колекцій студентів і випускників Коледжу, а також   майстрів виробничого навчання, відомих українських дизайнерів - Богдана Гончаренка (бренд HONCHARENKO), Євгенії Яременко, Олександра Тимошенка (бренд Momotshoes). Доповнювала експозицію колекція одягу від випускниці Коледжу «Дюна».  Окрім взуття і аксесуарів, стенд презентував зразки кутюрної вишивки, які були створені провідними викладачами нової освітньої програми Технології кутюрної вишивки.  

З метою ознайомлення з останніми трендами у  виробництві взуття і аксесуарів, а також в організації бізнес-подій міжнародного рівня виставку відвідали студенти Коледжу з відділень бізнесу і технологій під керівництвом викладачів спецдисциплін і кураторів груп. Усі учасники екскурсії пройшли інструктажі з техніки безпеки, отримали інформацію про розміщення укриттів на території Міжнародного виставкового центру, відпрацювали порядок дій  у разі отримання сигналу «УВАГА ВСІМ! ПОВІТРЯННА ТРИВОГА!».

44 LEATHER AND SHOES 2022 ‘2

 

44 LEATHER AND SHOES 2022 ‘2 

 

Молодь Коледжу взяла участь у виставці не тільки в якості гостей, але і в якості співробітників. На реєстрації відвідувачів працювали студенти-менеджери ІІІ курсу та випускники Коледжу освітньої програми Виставковий бізнес, що вкотре засвідчило перспективність і затребуваність спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у Коледжі. 

Відвідування виставки принесло студентам цінні знання, урізноманітнило освітній процес та сприяло поєднанню теоретичних знань з практичним досвідом. 

 

44 LEATHER AND SHOES 2022 ‘2

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар