Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 29-09-2022, 11:22

Педагогічна рада Коледжу

29 вересня 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося чергове засідання Педагогічної ради. 

Засідання колективу проходило в змішаному форматі: онлайн за допомогою платформи ZOOMта офлайн з Коледжу. Згідно із затвердженим порядком денним було обговорено важливі питання освітньо-виховного процесу та інших напрямів діяльності закладу освіти. Директорка Коледжу Ганна Щуцька поінформувала колектив про зміни в системі фінансування закладів фахової передвищої освіти міста Києва, які відбулися у вересні 2022 року, а також розповіла про базові правила поведінки та алгоритм дій у разі загрози ядерного удару.

Заступник директора з академічних питань та інформатизації Юрій Щербань виступив з інформацією про План заходів з нагоди відзначення 100-річного ювілею Коледжу. Доповідач розповів, що в  Коледжі створено робочу групу з підготовки до ювілею, яка працює над проєктом «Історія Коледжу», а також наголосив, що заходи  з нагоди ювілею мають бути відображені в Плані виховної роботи кураторів і в загальному Плані роботи кожної циклової комісії.

Наступним розглянули питання про результати Вступної кампанії 2022 року. Ольга Момот, відповідальний секретар Приймальної комісії, прозвітувала про результати Вступної кампанії 2022,  надала статистичні дані про кількість заяв і кількість зарахованих студентів, винесла на розгляд Педагогічної ради зміни до правил прийому до КФКПН для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра, повідомила про продовження роботи Приймальної комісії з 10 по 24 жовтня.

Педагогічна рада Коледжу 

 

Керівниця центру забезпечення якості освіти Людмила Бойченко презентувала інформацію про проведення атестації педагогічних та науково-педагогічних працівників Коледжу в 2022-2023 навчальному році, яка містила такі блоки: дедлайн, критерії до працівників, матеріали для атестації, склад атестаційної комісії, список кандидатів тощо. Також спікерка доповідала про затвердження Плану роботи Коледжу на 2022/2023 навчальний рік. Людмила Бойченко нагадала членам Педагогічної ради основні розділи, з яких формується План, а також представила проєкт Плану.

 

Педагогічна рада Коледжу 

 

Педагогічна рада Коледжу

 

Педагогічна рада Коледжу  

 

Далі учасники засідання розглянули питання про переведення студентів з контрактної форми здобуття освіти на вакантні місця регіонального замовлення. Завідувачки відділень Анна Сокол, Наталія Прокопенко та Наталія Давиденко представили колективу кандидатури на вакантні місця, доповіли про  академічну успішність названих студентів і їхній рейтинг.

Наприкінці засідання до Педагогічної ради Коледжу звернулася  завідувачка гуртожитку Марина Сніцар, яка внесла пропозицію, погоджену зі Студентською радою Коледжу, щодо призначення іменної стипендії Людмили Чадченко, почесної працівниці Коледжу, колишньої завідувачки гуртожитку, на  річне безкоштовне проживання в гуртожитку для Артема Дзюбанова, студента ІІІ курсу відділення технологій, доповіла про підстави надання відповідної квоти.

Колектив Педагогічної ради взяв до відома інформацію всіх доповідачів, ухвалив рішення: затвердити зміни до правил прийому до КФКПН; проєкт Плану роботи Коледжу на 2022-2023 навчальний рік взяти за основу; визнати задовільними результати Вступної кампанії 2022 року; виділити квоту на безкоштовне проживання в гуртожитку Артему Дзюбанову.

 

 

Коментарі:

Залишити коментар