01.09.14 посвята

Автор: admin від 7-09-2014, 07:46

01 вересня 2014 року в актовій залі ДВНЗ «ККЛП» відбулася урочиста посвята в студенти першокурсників. 

Святковою промовою захід розпочала директор коледжу Щуцька Г. В. 

Ганна Володимирівна привітала всіх присутніх із Днем знань, побажала миру й злагоди в кожен дім у цей непростий для нашої країни час, а студентам та колегам – невичерпної енергії та творчих здобутків у новому навчальному році.

Також директор звернулася до першокурсників: для них цей день є особливо хвилюючим, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий, але, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Ганна Володимирівна відзначила, що наш коледж входить до найпрестижніших навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації України, тож студенти-новачки мають усі можливості отримати ґрунтовні знання з обраного фаху, проявити свій талант, реалізуватися  у професійній сфері.

У кінці свого виступу директор представила адміністрацію ДВНЗ «ККЛП».

Після офіційної частини на першокурсників, їхніх батьків та гостей чекав святковий концерт. 

Студенти старших курсів демонстрували музичні, танцювальні, акторські здібності, досягнення у спорті та в дизайнерській справі.

 

 

Зокрема, глядачі були вражені яскравим показом моделей одягу студентів-дизайнерів.

 

 

 

Під час концерту виступила голова Студентської ради Оселедько Г. Ганна підбадьорила першокурсників і наголосила на тому, що студентські роки – найкращі. Потрібно саморозвиватися, раціонально витрачати свій час на навчання і не забувати про громадське життя коледжу. Ганна запросила першокурсників приєднатися до активу Студентської ради ДВНЗ «ККЛП».

Почесною гостею заходу стала Чепчина І. І. – перший заступник голови Центрального правління УТОГ. 

У кінці дійства заступник директора з навчально-виховної роботи Грищенко О. О. зачитала списки груп студентів І курсу й представила кураторів.

Свято продовжилося в аудиторіях коледжу, де куратори провели виховну годину, познайомили першокурсників із основами навчального процесу, з правилами внутрішнього розпорядку.

Вітаємо з Днем знань! Бажаємо успіхів у підкоренні нових вершин знань, а першокурсникам – знайти взаєморозуміння з викладачами, зустріти добрих і надійних друзів!

 

Коментарі:

Залишити коментар