Студентські та Єдині квитки

Автор: admin від 29-09-2022, 10:48

Студентські та Єдині квитки

Студенти нового набору Київського фахового коледжу прикладних наук отримали Студентські та Єдині квитки державного зразка.

Студенти І курсу, а також ІІ, які поповнили групи в 2022 році на основі повної загальної (профільної) середньої освіти, отримали  Студентські квитки державного зразка. Процес видавання документів було організовано Кадровою службою Коледжу відповідно до  затвердженого графіка кожного відділення.  

Разом зі Студентськими квитками пільговим категоріям студентів (здобувачам освіти із числа дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування) було видано Єдині квитки, які за сприяння Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) отримала голова Первинної профспілкової організації студентів Надія Фадєева.  Єдині квитки, відповідно до наказу МОН України від 19.06.1996 року № 216 «Про затвердження Інструкції про виготовлення і правила користування Єдиним квитком для дітей-сиріт і дітей, які залишилися без піклування батьків», дають право власнику на безплатне відвідування кінотеатрів, виставок, музеїв, спортивних закладів, а також безплатний проїзд у громадському міському (приміському) транспорті (рішення Київської міської ради від 14.07.2022 року № 4882/4923 “Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 16.12.2021 № 4007/4048 “Про деякі питання проїзду окремих категорій осіб у місті Києві”). Документи дійсні на всій території України.

Студентські та Єдині квитки

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар