Вступна кампанія 2022

Автор: admin від 19-09-2022, 15:42

Вступна кампанія 2022

У Київському фаховому коледжі прикладних наук завершилася Вступна кампанія 2022.

Набір студентів до Коледжу тривав з 30 червня до середини вересня. У зв’язку з воєнним станом в Україні цьогорічна Вступна кампанія мала низку особливостей, серед основних: вступники на основі базовоїабо повної загальної (профільної) середньої освітиподавали заяви через електронні кабінети;  вступні випробування проходили як у дистанційному, так і в очному форматі з дотриманням встановлених заходів безпеки; зарахування на контракту форму відбувалося за результатами написання мотиваційних листів.

У результаті злагодженої роботи фахівців Приймальної комісії Коледжу Вступна кампанія завершилась успішно. Студентська родина Коледжу  поповнилася десятьма академічними групами першокурсників, а загалом збільшилася на 223 особи, які здобуватимутьфахову передвищу освіту за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра (денна та заочна форма), вищу освіту за освітнім ступенем бакалавра (денна та заочна форма). Традиційно високий конкурс на бюджетні місця був на відділенні дизайну (освітньо-професійна програма Графічний дизайн), але був попит серед абітурієнтів і  на інші спеціальності.  

Адміністрація Коледжу висловлює щиру вдячність усім співробітникам Коледжу за командну професійну роботу під час Вступної кампанії 2022.

Вступна кампанія 2022

 

 

Коментарі:

Залишити коментар