29.08.14 збори

Автор: admin від 1-09-2014, 12:20

29 серпня 2014 року в актовій залі ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» відбулися збори трудового колективу.

 

На початку засідання директор коледжу Щуцька Г. В. від імені працівників навчального закладу привітала ювілярів: керівника навчально-виробничого центру, викладача вищої категорії Філоненко О.А. та паспортиста коледжу Кузьменко Н. С.

Ганна Володимирівна розпочала нараду з викладу основних положень Закону України «Про вищу освіту» від 01 липня 2014 року, який набирає чинності з 06 вересня 2014 року. 

 

 

 

Директор повідомила про зміни в штатному розписі, про підготовку до ліцензування нової спеціальності, а також подякувала членам приймальної комісії за плідну роботу упродовж вступної кампанії 2014 року.

 

Заступник директора з навчально-виховної роботи Грищенко О. О. доповіла про результати роботи приймальної комісії, про склад студентів нового набору. 

Олена Олександрівна привітала працівників коледжу з початком нового навчального року, побажала позитивної мотивації, терпіння і сил у роботі.

Заступник директора з навчально-методичної роботи Михайловська Г. А. прокоментувала лист МОНУ «Про економне використання енергоресурсів» від 12 серпня 2014 року, доповіла про зміни в навчальному процесі 2014-2015 року, зокрема, про перерозподіл груп відповідно до нового набору.

Ганна Анатоліївна також повідомила, що з нового начального року буде введена система дистанційного навчання.

У кінці зборів із звітом про порядок надходження, обліку і витрачання коштів коледжу виступив головний бухгалтер Муртазаєв І. А.

 

Щиро вітаємо з Днем знань і початком нового навчального року!

Бажаємо працівникам коледжу міцного здоров’я, мудрості і творчої наснаги в роботі!

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар