Нагороди до свята спорту

Автор: admin від 9-09-2022, 14:18

Нагороди до свята спорту

Спортсмени Київського фахового коледжу прикладних наук отримали Подяки з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

9 вересня 2022 року, напередодні відзначення Дня фізичної культури та спорту України, у столиці нагородили видатних спортсменів за  високі спортивні досягнення та розвиток спорту України. Серед нагороджених – спортсмени з порушеннями слуху Київського фахового коледжу прикладних наук, спортивна гордість і надія України. Подяку від імені голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової отримав Стефан Карабець, студент відділення бізнесу, кандидат у майстри спорту з волейболу 2021 року, Чемпіон Європи серед юнаків з пляжного волейболу U-19 (м. Баден, Австрія 2022), дефлімпієць, член Національної збірної команди України з волейболу.

Подякою Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) було відзначено Тараса Ничипорука, студента бакалаврату з технологій фешн-бізнесу, кандидата в майстри спорту з волейболу, срібного призера Чемпіонату світу, Лауреата спортивного року 2021 (Житомирщина).   

Дякуємо хлопцям, що представляють Україну на міжнародній арені, демонструють світові мужність, наполегливість і жагу до перемоги всього українства. Сьогодні це важливо, як ніколи.  Бажаємо витримки,  міцного здоров’я та нових яскравих нагород!

Нагороди до свята спорту

 

Нагороди до свята спорту

 

Нагороди до свята спорту

 

Нагороди до свята спорту

 

Більше інформації за посиланням:

https://pechersk.kyivcity.gov.ua/news/27754.html

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар