Міжнародний семінар

Автор: admin від 9-09-2022, 13:44

Міжнародний семінар

9 вересня 2022 року викладач-методист Київського фахового коледжу прикладних наук, майстер спорту з художньої гімнастики Олена Орос  стала учасницею Міжнародного семінару «Фітнес на захисті фізичного і психічного здоров'я під час війни».

Захід було організовано з нагоди Дня фізичної культури і спорту України, який традиційно відзначають у другу суботу вересня. Учасниками події стали викладачі фізичного виховання закладів вищої, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти, вчителі фізичної культури ЗЗСО, тренери та інструктори з оздоровчої фізичної культури і фітнесу та інші зацікавлені особи.

У семінарі взяли участь представники Європейської асоціації здоров’я та фітнесу «EuropeActive», європейського реєстру фітнес-інструкторів «EREPS», провідні українські та європейські фахівці оздоровчої сфери.

Під час семінару розглянули такі питання:

  • вплив фізичної бездіяльності на здоров’я жінок і дівчат;
  • створення програм фізичної активності та розроблення стратегій, які мотивуватимуть займатися спортом під час війни;
  • відкриття європейського реєстру фахівців із фітнесу «EREPS» для України;
  • проведення європейського заходу «Be Active Day» в Україні;
  • презентація проєкту «Be Active for Peace».

Родзинкою семінару стали зіркові гості - ведуча каналу СТБ Надія Матвєєва та відома фітнес-тренерка Ксенія Літвінова, які провели імпровізовану руханку та пальчикову гімнастику.

Учасники події отримали електронні сертифікати, що засвідчують підвищення кваліфікації за програмою семінару. 

 

Міжнародний семінар

 

Коментарі:

Залишити коментар