Презентація книги

Автор: admin від 12-09-2022, 12:46

Презентація книги

У легендарній книгарні «Сяйво» відбулася презентація методологічної утопії Дмитра Белянського «Україніссімо / Ukrainissimo», яка водночас стала професійним дебютом студентки Коледжу Надії Дембовської – перспективної графічної дизайнерки, яка розробила дизайн обкладинки книги.

Залучення студентів Коледжу до роботи в такому серйозному проєкті стало можливим завдяки налагодженню ділових контактів директорки Коледжу Ганни Щуцької з Іваном Степуріним – директором одного з найвідоміших українських видавництв «САМІТ-КНИГА». Позитивний імідж Коледжу в професійних колах столиці та переконлива презентація очільницею закладу студентських досягнень сприяли тому, що видавець запропонував студентській молоді взяти участь у розробці дизайну обкладинки книги «Україніссімо / Ukrainissimo» відомого українського автора Дмитра Белянського.

Презентація книги

 

Презентація книги

 

Презентація книги

Під керівництвом провідного викладача освітньої програми «Графічний дизайн» Віталія Хоми до роботи над дизайном обкладинки приступили такі студенти:

У процесі виконання замовлення  перед студентами-дизайнерами постало два виклики – гарячий дедлайн і серйозність тематики книги, яка  присвячена образу майбутнього Украïни у найближчi 20 рокiв пicля здобуття Перемоги. У рекордні терміни  молоді креативники розробили декілька варіантів обкладинки, продемонструвавши стовідсоткову готовність до дорослого професійного життя. За рішенням автора й видавця перемогу виборола студентка ІV курсу Надія Дембовська. Після оголошення результатів розпочався процес додрукарської підготовки та фінальні перемовини із замовником щодо остаточного вигляду макету. Координував усі стадії проєкту Віталій  Хома, що забезпечило швидке й професійне вирішення всіх робочих питань. Зрештою, як і було заплановано, роботу було завершено до Дня Незалежності України. Урочиста презентація книги відбулася 9 вересня у книгарні «Сяйво». Коледж на заході представили: директорка Ганна Щуцька, керівник проєкту Віталій Хома та студентка-переможниця Надія Дембовська. Професійний дебют студентки без перебільшення можна назвати успішним:  робота дівчини отримала визнання професіоналів найвищого рівня, а також  стала частиною проєкту соціального спрямування, адже всі кошти від продажу книги будуть  перераховані на потреби ЗСУ.

Презентація книги

 

Презентація книги

Перша спільна робота Коледжу і видавництва «САМІТ-КНИГА» видалася дуже продуктивною, тож сподіваємося, що це стане початком довготривалої і плідної співпраці. Талановиті студенти, професійні ментори, прогресивність керівництва Коледжу,  готовність видавництва підтримувати молоді таланти - безпрограшне комбо, яке точно забезпечить успіх подальших спільних проєктів.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Коментарі:

Залишити коментар