Всеукраїнський олімпійський урок

Автор: admin від 9-09-2022, 12:52

Всеукраїнський олімпійський урок

9 вересня 2022 року спільнота Київського фахового коледжу прикладних наук долучилася до Всеукраїнського олімпійського уроку  «Разом до перемоги».

Проведення Всеукраїнського олімпійського уроку - щорічна традиція українців у рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту України.  Зазвичай свято проходило на спортивних майданчиках столиці, збираючи тисячі поціновувачів спорту та активного способу життя. На жаль, цей формат в умовах війни став недоступний, тож захід відбувався в режимі онлайн. До участі приєдналося близько трьох тисяч слухачів. У події взяли участь президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт, президент  Олімпійської академії України Марія Булатова та інші знакові постаті українського спорту.

Під час заходу обговорили підтримку України міжнародною та європейською спільнотами, роботу олімпійських осередків у регіонах, залученість спортсменів до лав ЗСУ. У програмі уроку було урочисте нагородження видатних діячів спортивної сфери та лекція Марії Булатової про історію Олімпійських ігор та Олімпійське перемир’я.

Студенти із задоволенням переглянули Всеукраїнський олімпійський  урок, особливо відеоролик «Дайджест перемог українських спортсменів», що  в черговий раз продемонстрував незламність духу українського народу, мотивував сміливо долати всі виклики війни і йти до перемоги всупереч усьому.   

Всеукраїнський олімпійський урок

 

Всеукраїнський олімпійський урок

 

Всеукраїнський олімпійський урок

 

Всеукраїнський олімпійський урок

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар