Серпнева конференція

Автор: admin від 20-08-2022, 12:26

Серпнева конференція

 

19 серпня 2022 року освітяни Київського фахового коледжу прикладних взяли участь у Серпневій конференції педагогічних працівників «Підготовка закладів освіти Києва до 2022/2023 навчального року в умовах воєнного стану. Повоєнне відновлення і розвиток освіти столиці».

 

Серпнева конференція

 

 

 

Серпнева конференція 

 

Серпнева конференція є особливою педагогічною традицією освітянської спільноти України й фактично стає початком нового навчального року для працівників галузі освіти. Щороку захід організовують задля підбиття підсумків роботи освітньої галузі за минулий рік, визначення стратегічних напрямів розвитку системи освіти на наступний навчальний рік, роз‘яснення особливостей організації навчального року в закладах освіти різних типів. Цьогорічний освітянський форум був присвячений роботі закладів освіти в умовах воєнного стану. Учасники конференції обговорювали безпекові умови освітнього процесу, ефективні моделі організації діяльності закладів освіти в умовах воєнного стану, повоєнні кроки з відновлення й розвитку освіти тощо.

 

Серпнева конференція 

 

Серпнева конференція 

 

 

Київський фаховий коледж прикладних наук взяв найактивнішу участь у цій знаковій події. Директорка Коледжу  Ганна Щуцька увійшла до складу робочої групи з підготовки та проведення конференції, яку очолювала директорка Департаменту освіти і науки Олена Фіданян. Для участі в конференції фахівці Коледжу створили Віртуальну галерею авторських студентських робіт, яка демонструвала живописні полотна національної тематики, виконані студентами під впливом трагічних подій лютого 2014 року, а також цикл антивоєнних постерів-плакатів від студентів освітньо-професійної програми «Графічний дизайн» ІІ та ІІІ курсу. Студентські роботи показали самобутню українську культуру та особливості національного характеру українства, а також підтвердили, що засобами мистецтва можна й треба боротися з агресором.

 

Серпнева конференція 

 

Серпнева конференція 

 

 

Ще одним внеском Коледжу в програму конференції стала презентація експозиції патріотичних студентських картин і зразків військової амуніції, які були виготовлені майстрами виробничого навчання Коледжу за час воєнного стану в Україні. Експозиція стала свідченням того, що боротьба за Перемогу триває на всіх фронтах, у тому числі й на освітньому. А освітяни, окрім надання якісних освітніх послуг і активного національно-патріотичного виховання, активно займаються забезпеченням конкретних потреб ЗСУ, мобілізують усі ресурси, щоб уберегти тих, хто береже нас. 

Традиційна освітянська зустріч пройшла дуже продуктивно й насичено.  Педагогічна спільнота проаналізувала роботу за минулий період, виокремила   пріоритетні напрями роботи на наступний рік, отримала цілий комплекс порад, рекомендацій та інструктивних матеріалів, які допоможуть оперативно реагувати на виклики, чітко й злагоджено працювати в команді.

 

 

Більше інформації за посиланням:

 

https://don.kyivcity.gov.ua/content/serpneva-pedagogichna-konferenciya-2022.html

 

https://kyivcity.gov.ua/news/vitaliy_klichko_mi_robimo_vse_schob_z_1_

veresnya_stolichni_uchni_mali_mozhlivist_povernutisya_za_shkilni_parti/

Коментарі:

Залишити коментар