Тренінг для жінок-лідерок

Автор: admin від 22-08-2022, 14:54

Тренінг для жінок-лідерок

Директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька пройшла навчання в «Київській академії жіночого лідерства» - унікальному проєкті КМДА, який спрямований на популяризацію жіночого лідерства в органах державної влади.

Проєкт «Київська академія жіночого лідерства» реалізовується за ініціативи заступниці голови КМДА Марини Хонди. У 2022 році його підтримує проєкт UNWomenUkraine / ООН Жінки в Україні «Просування гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні», який фінансується Міністерством закордонних справ Канади. Партнерами програми є ГО «Новий соціальний вектор», Управління з питань гендерної рівності КМДА, Всеукраїнська Асоціація ОТГ.

Тренінги з лідерства проходили в стінах Національного університету «Києво-Могилянська академія». Цьогорічна навчальна програма була присвячена жіночому лідерству під час війни та кризи. Тридцять учасниць проєкту протягом кількох днів опановували інструменти планування в періоди високої невизначеності, вивчали методи управління власним балансом під час різних емоційних станів, працювали над підвищенням особистої ефективності. Лідерські якості учасниць розвивали успішні й досвідчені тренерки, зокрема віцепрезидентка Всеукраїнської асоціації консультантів з управління, консультантка з організаційних трансформацій, бізнес-коуч, PhD з державного управління, спеціалістка з розвитку лідерства Олена Юзькова, яка розповіла слухачкам курсу про стилі лідерства під час воєнного та повоєнного часу, успішне вибудовування процесу міжособистісної комунікації та формування  необхідної мережі контактів.

Учасниці проєкту отримали неймовірний досвід, натхнення для самовдосконалення та величезний обсяг знань, які точно сприятимуть розвитку кар’єри та реалізації омріяних задумів.  

Тренінг для жінок-лідерок

 

Тренінг для жінок-лідерок

 

Більше інформації за посиланням:

https://kyivcity.gov.ua/news/u_kiyevi_rozpochalasya_chetverta_sesiya_kivsko_akademi_zhinochogo_liderstva/

https://nsv.org.ua/news/misiya-zdijsnena/?fbclid=IwAR1FKlHhBgj41aikzYEz6SHNUBIBB1xaSKJpF5jLR19ZafUYuYmcfb43uQM

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар