Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 30-06-2022, 23:52

Педагогічна рада Коледжу

30 червня 2022  року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося фінальне засідання Педагогічної ради в 2021-2022 навчальному році.

Педагогічна рада Коледжу

 

Педагогічна рада Коледжу

 

Педагогічна рада Коледжу 

 

Засідання проходило в змішаному форматі: Адміністрація Коледжу, керівники структурних підрозділів і деякі фахівці були присутні в закладі освіти,   частина колективу долучилася в режимі ZOOM-конференції. Розпочали робочу зустріч із хвилини мовчання на знак вшанування пам’яті загиблихунаслідок збройної агресії російської федерації та Гімну України. Далі перед колективом виступила директорка Коледжу Ганна Щуцька, яка доповідала про підготовку Київського фахового коледжу прикладних наук до нового 2022-2023 навчального року. Виступ очільниці Коледжу складався з двох основних частин: загальної інформації про роботу закладів освіти України в умовах воєнного стану, інформації про роботу Київського фахового коледжу прикладних наук у цих умовах. У презентаційній формі спікерка розповіла про: державний бюджет в умовах воєнної економіки, мережу збережених закладів освіти, відновлення пошкоджених закладів освіти, виклики перед освітньою сферою, нарахування заробітної плати педагогічним працівникам у довоєнний і воєнний час, основні чинники, які впливають на роботу ЗО в умовах воєнного стану, створення безпечних умов навчання здобувачів освітив Коледжі,  облаштування укриттів у Коледжі та гуртожитку, алгоритму дій у закладі освіти під час повітряної тривоги. З огляду на викладену інформацію на розгляд учасників Педагогічної ради було винесено пропозиції щодо організації освітнього процесу в 2022-2023 навчальному році.

Педагогічна рада Коледжу 

 

Наступною доповідачкою була відповідальний секретар Приймальної комісії Коледжу Ольга Момот, яка виступила з інформацією про готовність Приймальної комісії до вступної кампанії 2022 року. У виступі були  висвітлені основні етапи підготовки Коледжу до вступної кампанії 2022 року,  особливості цьогорічної профорієнтаційної роботи, виклики перед командою фахівців Приймальної комісії.   

Далі на порядку денному були такі питання: моніторинг якості освіти за результатами літньої екзаменаційної сесії та державної атестації студентів Коледжу денної та заочної форм навчання; переведення студентів на наступні курси та з контрактної форми навчання на вакантні місця державного замовлення. Перед учасниками засідання виступили: завідувачка відділення бізнесу Анна Сокол, завідувачка відділення дизайну Наталія Прокопенко, завідувачка відділення технологій Наталія Давиденко, очільниця підготовчо-освітнього центру Ірина Троценко. Колективу було презентовано інформацію про загальну та якісну успішність студентів Коледжу, а також про результати захистів дипломних проєктів і складання державної підсумкової атестації.   

На завершення засідання перед  колективом  виступив головний бухгалтер Коледжу Ісмаіл Муртазаєв, який, спираючись на  нормативні документи Кабінету Міністрів України та зміни до «Положення про порядок призначення і виплати стипендій, матеріальної допомоги студентам Київського фахового коледжу прикладних наук», надав інформацію про затвердження ліміту стипендіатів у кількості 40 відсотків від фактичної кількості студентів-бюджетників денної форми навчання.

У пункті «Різне» члени Педагогічної ради обговорили організаційні аспекти вручення дипломів, необхідність розроблення інструкції отримання документів про освіту, взаємодію робочої групи (завідувачів відділень, кадрової служби, бібліотеки, фахівців гуртожитку) на етапі оформлення обхідних листів. Перед колективом виступила також завідувачка гуртожитку Марина Сніцар, яка розповіла про підготовку гуртожитку до 2022-2023 навчального року та про оновлений механізм оформлення документів на поселення в гуртожиток, який почне діяти  перед початком нового навчального року.

Педагогічна рада Коледжу 

Після обговорення всіх питань з порядку денного Педагогічна рада Коледжу ухвалила рішення взяти до відома інформацію всіх доповідачів,  затвердити ліміт стипендіатів на рівні 40%, перевести студентів Коледжу на наступні курси.

Педагогічна рада Коледжу

  

Коментарі:

Залишити коментар