Стипендіальна комісія Коледжу

Автор: admin від 30-06-2022, 23:24

Стипендіальна комісія Коледжу

30  червня 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося засідання Стипендіальної комісії. 

Комісія під головуванням директорки Коледжу Ганни Щуцької розглядала питання щодо призначення академічних та соціальних стипендій на ІІ семестр  2021-2022 навчального року за результатами літньої заліково-екзаменаційної сесії.

У складі Стипендіальної комісії були: заступник голови Стипендіальної комісії Коледжу – заступник директора з академічних питань та інформатизації Юрій Щербань; представники фінансової служби Коледжу - Ісмаіл Муртазаєв, Анна Рябокінь; завідувачки відділень Коледжу – Анна Сокол, Наталія Давиденко, Наталія Прокопенко;  інженер-програміст ЄДЕБО – Марина Кліщук; голова Профспілки студентів – Надія Фадєева;  секретар засідання  - помічник директора з кадрової роботи Марина Савенко.

Також до складу комісії традиційно були включені представники студентства: голова Студентського парламенту – Софія Терлецька, голова Студентської ради відділення дизайну – Альона Сперкач, голова Студентської ради відділення бізнесу – Анастасія Овсяннікова, члени Студентської ради та Профспілки студентів з порушеннями слуху.

Стипендіальна комісія діяла відповідно до вимог чинного законодавства, Статуту Коледжу та  Положення про порядок призначення і виплати стипендій, матеріальної допомоги студентам Київського фахового коледжу прикладних наук. Згідно з основними законодавчими актами в Коледжі було затверджено ліміт стипендіатів у кількості 40 відсотків від фактичної кількості студентів-бюджетників денної форми навчання. Соціальна стипендія  призначалася студентам, які за результатами навчального семестру не мали  академічної заборгованості, незадовільних результатів навчання та були включені до рейтингу відповідно до Положення.

На основі відомостей-рейтингів академічні стипендії  на другий семестр 2021-2022 навчального року було розподілено так: відділення дизайну – 34 стипендії, відділення технологій – 53 стипендії, відділення бізнесу – 46 стипендій.

Соціальні стипендії на другий семестр 2021-2022 навчального року за результатами семестрового контролю (літньої сесії) 2021-2022 навчального року та відповідно до наданих документів було розподілено таким чином: відділення дизайну – 6 стипендій, відділення технологій – 52 стипендії, відділення бізнесу – 15 стипендій.

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар