Адміністративна рада Коледжу

Автор: admin від 13-06-2022, 02:44

Адміністративна рада Коледжу

13 червня  2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук під головуванням директорки Ганни Щуцької відбулося онлайн-засідання  Адміністративної ради.    

 

Адміністративна рада Коледжу

 

Онлайн-засідання відбувалося за допомогою месенджера Signal. Під час робочої зустрічі учасники Адміністративної ради обговорили: сценарій чергового Дня гостинності, який цього разу буде спрямовано на залучення абітурієнтів із порушеннями слуху; розсилку профорієнтаційних матеріалів про Коледж; оновлення інформації на сайті Коледжу; засідання Стипендіальної комісії; організацію підсумкової Педагогічної ради; результати засідання Кадрової комісії; новий формат реєстрації документів для поселення в гуртожиток Коледжу; процедуру вручення дипломів, зокрема роз’яснення МОН України та Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) щодо видачі документів про освіту особам, які перебувають за кордоном.

На порядку денному були також питання про стан заповнення журналів обліку роботи академічних груп та документів обліку годин навчальної роботи за 2021-2022 рік, графік щорічних відпусток, терміни роботи в Приймальній комісії Коледжу.

На робочому засіданні було визначено пріоритетні напрями роботи на поточний тиждень, призначено відповідальних працівників і терміни виконання першочергових завдань.

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар