Адміністративна рада Коледжу

Автор: admin від 6-06-2022, 08:41

Адміністративна рада Коледжу

6 червня 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук під головуванням директорки Ганни Щуцької відбулося онлайн-засідання  Адміністративної ради.   

Робоча зустріч уже традиційно відбувалася за допомогою месенджера Signal. Основну увагу на засіданні було приділено питанням організованого завершення 2021-2022 навчального року, результатам проведення Днів гостинності, організації державних іспитів та захистів дипломних проєктів, затвердженню складу ДЕК, реалізації практичної підготовки студентів у дистанційному форматі, плануванню наступних профорієнтаційних заходів, зокрема з орієнтацію на абітурієнтів з порушеннями слуху.  

Під час засідання обговорили також підготовку аудиторного фонду до проведення вступних випробувань, результати нарад в МОН України щодо підготовки до нового навчального року, статистику вакансій в Києві, засідання кадрової комісії, організацію Педагогічної та Методичної рад Коледжу.

На робочому засіданні було визначено пріоритетні напрями роботи на поточний тиждень, призначено відповідальних працівників і терміни виконання першочергових завдань.

Адміністративна рада Коледжу

 

  

Коментарі:

Залишити коментар