Всеукраїнська конференція

Автор: admin від 29-04-2022, 13:25

Всеукраїнська конференція

28 квітня 2022 року фахівці Київського фахового коледжу прикладних наук взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Інструментарій виховання в сучасних закладах освіти: реалізація творчих і соціально значущих програм, проєктів».

Конференція проходила в онлайн-режимі на платформі ZOOM. До участі в  заході долучилися фахівці Інституту проблем виховання НАПН України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Спілки голів обласних Рад
директорів закладів фахової передвищої освіти України та інші освітяни.  Учасники конференції зібралися для обговорення сучасного інструментарію виховання здобувачів освіти, вивчення інноваційних педагогічних технологій, обміну педагогічним досвідом.

Коледж на конференції представили викладач технології Надія Фадєева та практичний психолог Ганна  Непрель. Для участі в заході учасниці підготували тези на такі теми: «Використання творчих завдань для формування професійних компетентностей студентів ЗФПО» (Н.Фадєева); «Психологічний супровід в умовах дистанційного навчання» (Г.Непрель). Тези доповідей будуть опубліковані в збірнику конференції.

Всеукраїнська конференція

 

Всеукраїнська конференція

 

Коментарі:

Залишити коментар