Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 26-05-2022, 15:23

Педагогічна рада Коледжу

26 травня 2022  року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося чергове засідання Педагогічної ради.  

Засідання проходило в режимі ZOOM-конференції. Розпочали робочу зустріч із виступу директорки Коледжу Ганни Щуцької, яка доповідала про завершення  2021-2022 навчального року в умовах військового стану. Очільниця Коледжу ознайомила колектив з основними нормативними документами МОН України та Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), які визначають порядок  завершення навчального року в закладах освіти України. У виступі доповідачка  розкрила такі питання: виконання освітньої програми/навчального плану,  проведення підсумкового оцінювання, видавання документів про освіту, організація державної підсумкової атестації, захист дипломних проєктів, вручення дипломів випускникам, нарахування заробітної плати освітянам, порядок надання щорічної основної відпустки, проведення вступної кампанії.  Колектив отримав усі необхідні роз’яснення та рекомендації  для організованого завершення навчального року.

Наступним питанням порядку денного було затвердження нормативно-правових документів, які регламентують роботу Приймальної комісії Коледжу в умовах військового стану 2022 року. З цього питання доповідала відповідальний секретар Приймальної комісії Коледжу Ольга Момот. На розгляд Педагогічної ради було винесено Правила прийому  до КФКПН для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра та здобуття вищої освіти за ступенем бакалавра, Положення про розгляд мотиваційних листів вступників, Положення про проведення індивідуальної усної співбесіди зі вступниками, Програми для проведення індивідуальної усної співбесіди з української мови та математики. У презентаційній формі доповідачка надала колективу інформацію про етапи вступної кампанії, перелік документів для вступу, нововведення від МОН України.  

У пункті «Різне» члени Педагогічної ради обговорили проведення моніторингу якості освітнього процесу в умовах воєнного часу. З цього питання виступив заступник директора з академічних питань та інформатизації Юрій Щербань, який роз’яснив процедуру моніторингу та назвав уповноважених осіб, які будуть здійснювати перевірку.

На завершення засідання перед  колективом  виступили головний бухгалтер Ісмаіл Муртазаєв з інформацією про фінансування Коледжу, а також завідувачка відділу з академічних питань Тетяна Пономаренко з інформацією про графіки заповнення журналів обліку роботи академічних груп та інших облікових документів. 

Після відкритого обговорення всіх питань з порядку денного Педагогічна рада Коледжу ухвалила відповідні рішення.     

Педагогічна рада Коледжу

 

 

Коментарі:

Залишити коментар