Онлайн-турнір

Автор: admin від 26-05-2022, 15:17

Онлайн-турнір

Студенти Київського фахового коледжу прикладних наук взяли участь в онлайн-турнірі «Рушійні сили соціально-економічного зростання України в сучасних умовах», який проходив 3по 24 травняна базіДержавного біотехнологічного університету.

Онлайн-турнір було організованоз метою формування стійкого інтересу молоді до питань розвитку провідних галузей України та стабілізації економічного сектору в умовах загострення військових дій на території України. Захід об’єднав понад 1300 учасників, учнів шкіл і студентів закладів фахової передвищої освіти, які  представляли всі куточки України, зокрема й ті, де нині ведуться бойові дії.

Студенти відділення бізнесу з тезамий презентаціямивзяли найактивнішу участь у події. За результатами турніру  Маргарита Ріпа з групи  МО-20 (спеціальність 073 Менеджмент) посіла ІІ місце в секції «Мої 10 кроків на посту Президента України», а Олександра Ємеліна з групи ОБ-20 (спеціальність 071 Облік і оподаткування) – ІІ місце в секції «Сучасний бухгалтер: професіоналізація та роль у розбудові сталої  національної економіки». Усі учасники отримали сертифікати, голова ЦК бізнесу та управління Оксана Сахно - грамоту за підготовку переможців, директорка Коледжу Ганна Щуцька та завідувачка відділення бізнесу Анна Сокол - подяки за вагомий внесок у розвиток освіти України.

 

Онлайн-турнір

 

Онлайн-турнір

 

Онлайн-турнір

 

 

Онлайн-турнір

 

 

Онлайн-турнір

 

  

 

Коментарі:

Залишити коментар