Адміністративна рада Коледжу

Автор: admin від 16-05-2022, 19:10

Адміністративна рада Коледжу

16 травня 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук під головуванням директорки Ганни Щуцької відбулося онлайн-засідання  Адміністративної ради.   

Робоча зустріч уже традиційно відбувалася за допомогою месенджера Signal. Основну увагу на засіданні було приділено результатам робочої поїздки делегації Коледжу до Королівства Швеція, роз’ясненню правил оплати праці та надання щорічної основної оплачуваної відпустки відповідно до Закону «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану», особливостям організації всіх видів практик (навчальних,  виробничих, переддипломних тощо) у дистанційному форматі, моніторингу якості навчально-методичного забезпечення освітнього процесу.

Під час засідання обговорили також орієнтовні обсяги педагогічного навантаження на наступний навчальний рік, обсяги регіонального замовлення на підготовку фахівців, підготовку до акредитації програми бакалаврів, зміни до Правил прийому на навчання  в 2022 році,  програму відзначення Дня вишиванки та Дня перекладача жестової мови, досягнення українців на Дефлімпійських іграх у Бразилії, зокрема внесок студентів і випускників Коледжу в перемогу Національної збірної України.

На робочому засіданні було визначено пріоритетні напрями роботи на поточний тиждень, призначено відповідальних працівників і терміни виконання першочергових завдань.

Адміністративна рада Коледжу

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар