Переоформлення сертифікатів

Автор: admin від 4-05-2022, 14:34

Переоформлення сертифікатів

Відповідно до Наказу МОН України від 02.07.2021 № 762 «Деякі питання оформлення, переоформлення та видачі сертифікатів про акредитацію освітньо-професійних програм у сфері фахової передвищої освіти (їх дублікатів)» Київський фаховий коледж прикладних наук пройшов процедуру переоформлення сертифікатів про акредитацію спеціальностей освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста на сертифікати про акредитацію освітньо-професійних програм освітнього ступеня фахового молодшого бакалавра в межах відповідних  спеціальностей.

Акредитація освітньо-професійних програм проходила за новими правилами. Згідно з новим Положенням про акредитацію освітньо-професійних програм фахової передвищої освіти (Наказ МОН України від 01 липня 2021 року № 749) основними критеріями оцінювання були відповідність освітньо-професійних програм ви­могам законодавства, а також якість підготовки здобувачів освіти за пропонованими програмами.

У грудні 2021 року фахівці Коледжу надіслали експертам Державної  служби якості освіти України заяви на переоформлення сертифікатів і відповідний пакет документів. Експертна група провела акредитаційну експертизу освітньо-професійних програм і ухвалила рішення про акредитацію. Сертифікати про акредитацію всіх освітньо-професійних програм освітнього ступеня фахового молодшого бакалавра були переоформлені (наказ Державної служби якості освіти України від 31.01.2022 № 01-10/15). Строк дії сертифікатів  до 1 липня 2026 року.

  

Переоформлення сертифікатів

 

Переоформлення сертифікатів

 

Переоформлення сертифікатів

 

Переоформлення сертифікатів

 

Переоформлення сертифікатів

 

Коментарі:

Залишити коментар