Атестаційна комісія

Автор: admin від 31-03-2022, 13:16

Атестаційна комісія

31 березня 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося засідання Атестаційної комісії.

Засідання було організовано в режимі онлайн за допомогою месенджера Signal. Атестаційна комісія працювала в такому складі: голова – директорка Коледжу Ганна Щуцька, заступник голови - заступник директора з академічних питань та інформатизації  Юрій Щербань, секретар - завідувачка навчально-методичного кабінету Коледжу Людмила Бойченко, члени комісії – заступник директора з адміністративно-господарської роботи Павло Притченко, завідувачки відділень та голови циклових комісій Коледжу. Комісія діяла на основі Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 №930 (зі змінами) та інших нормативних документів Кабінету Міністрів України, МОН України та Департаменту освіти і науки України. Робота комісії була побудована на принципах прозорості, відкритості та об’єктивного оцінювання досягнень працівників.

На засіданні розглядалися атестаційні справи 10 педагогічних працівників, які попередньо відзвітували на Педагогічній та Методичній радах Коледжу.  Члени Атестаційної комісії ретельно проаналізували звітні матеріали та характеристики кандидатів на атестацію, обговорили  діяльність кожного фахівця за міжатестаційний період за такими напрямами: удосконалення навчально–методичних комплексів, рівень педагогічної майстерності на відкритих заняттях і різноманітних заходах,  участь у розв’язанні актуальних освітянських проблем,  підвищення фахового рівня шляхом стажування та проходження курсів підвищення кваліфікації, публікації у фахових виданнях України. Після вивчення всіх матеріалів члени Атестаційної комісії взяли участь у голосуванні за кожну кандидатуру. За результатами голосування Атестаційна комісія ухвалила такі рішення:

1. Атестувати педагогічних працівників на відповідність займаній посаді та присвоїти кваліфікаційні категорії:

1.1 «Спеціаліст першої категорії»:

- Ользі Векерик, викладачу хімії та біології;

- Катерині Савіній, викладачу рисунку та живопису.

1.2 «Спеціаліст другої категорії»:

- Олені Биліні, викладачу біології;

- Миколі Підгайному, викладачу комп’ютерних дисциплін;

- Ірині Потаповій, викладачу спеціальних дисциплін.

2. Порушити клопотання перед атестаційною комісією ІІІ рівня Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про:

2.1 Відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання «викладач-методист»:

- Ніни Лугіни, викладача спеціальних дисциплін.

2.2. Відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії»:

- Тетяни Головченко, викладача спеціальних дисциплін;

- Світлани Сиротенко,  викладача спеціальних дисциплін.

2.3. Відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»:

- Наталії Прокопенко, викладача спеціальних дисциплін.

2.4.  Присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання «викладач-методист»:

- Марії Івасенко, викладачу спеціальних дисциплін.

Підсумки атестації свідчать про сумлінне ставлення фахівців Коледжу до виконання своїх професійних обов’язків, високий фаховий рівень, ґрунтовні  науково-методичні напрацювання.  

Вітаємо педагогічних працівників із успішним проходженням атестації! Бажаємо творчих здобутків у подальшій професійній діяльності!

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар