Адміністративна рада Коледжу

Автор: admin від 28-03-2022, 21:28

Адміністративна рада Коледжу

21 березня 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук під головуванням директорки Ганни Щуцької відбулося онлайн-засідання  Адміністративної ради.    

Адміністративна рада Коледжу

 

Це було перше засідання після вимушених двотижневих канікул унаслідок жорстокого вторгнення рф на територію України. Робоча зустріч вперше була організована за допомогою месенджера Signal, що свідчить про швидке  опанування фахівцями Коледжу нових технологій і перевлаштовування на нові формати роботи. Члени Адміністративної ради обговорили результати першого тижня роботи Коледжу, яку було відновлено з 14 березня 2022 року (Наказ № 21 від 11.03.2022) у дистанційному форматі, проаналізували інформацію про місцезнаходження та ресурсне забезпечення всіх учасників освітнього процесу, розглянули можливості для коригування освітнього процесу.

Директорка Коледжу Гана Щуцька ознайомила учасників робочої зустрічі з основними нормативними документами МОН України та Департаменту освіти і науки щодо організації освітнього процесу в закладах освіти міста Києва, надала деякі роз’яснення щодо   організації роботи в подальшому. На порядку денному були також питання  про атестацію педагогічних та науково-педагогічних працівників, дипломне  проєктування, практичну підготовку, організацію заліково-екзаменаційні сесії, ліцензування освітніх програм та проведення Вступної кампанії 2022.

Результатом засідання стало визначення основних напрямів роботи на поточний тиждень, напрацювання пропозицій щодо вирішення низки робочих питань.

Коментарі:

Залишити коментар