Адміністративна рада Коледжу

Автор: admin від 21-02-2022, 21:47

Адміністративна рада Коледжу

21 лютого 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук під головуванням директорки Ганни Щуцької відбулося онлайн-засідання  Адміністративної ради.    

Робоче засідання традиційно розпочали з моніторингу стану здоров’я студентів і співробітників Коледжу. Далі члени ради розглянули питання про  організацію освітнього процесу в Коледжі після закінчення терміну дії Наказу № 10 від 27 січня 2022 року «Про виконання рішення Педагогічної ради від 27 січня 2022 року щодо організації освітнього процесу», терміни проведення та порядок денний чергової Педагогічної ради Коледжу, атестацію педагогічних і науково-педагогічних працівників Коледжу на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», проведення профорієнтаційних майстер-класів для потенційних абітурієнтів Коледжу.  

На порядку денному були також питання щодо активізації профорієнтаційної роботи в соціальних мережах Коледжу, виборів голови Студентського парламенту, дотримання принципів академічної доброчесності під час дистанційного формату навчання.

За результатами робочої зустрічі було визначено пріоритетні напрями роботи на поточний тиждень, сформовано перелік першочергових завдань.

Адміністративна рада Коледжу  

Коментарі:

Залишити коментар