Методична рада Коледжу

Автор: admin від 17-02-2022, 13:16

Методична рада Коледжу

17 лютого 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося чергове засідання Методичної ради.  

Нараду під керівництвом заступника директора з академічних питань та інформатизації Юрія Щербаня  було організовано в змішаному форматі з використанням платформи Zoom. До участі приєдналося близько 50 педагогічних та науково-педагогічних працівників.

Розпочали засідання з виступу завідувачки навчально-методичного кабінету Коледжу Людмили Бойченко про наповнення дисциплін освітнього процесу  навчальними програмами, робочими навчальними програмами, календарно-тематичними планами відповідно до навчальних планів 2020 року. Учасникам засідання було представлено структурно-логічну схему розробки нормативних документів освітньої діяльності та статистичну інформацію щодо наповнення необхідними нормативними документами по кожній цикловій комісії Коледжу.

Методична рада Коледжу 

 

Далі на порядку денному було питання щодо акредитації освітньої програми «Технології фешн-бізнесу» для підготовки бакалаврів. З цього питання доповідала завідувачка кафедри технологій фешн-бізнесу Юлія Ващенко, яка  нагадала присутнім основні аспекти Положення про акредитацію освітніх програм, надала інформацію щодо готовності програми до акредитації за циклами загальної, професійної та практичної підготовки.  

 

Методична рада Коледжу 

  Наступним розглянули питання про атестацію педагогічних та науково-педагогічних працівників. Учасники Методичної ради Коледжу заслухали творчі звіти викладачів, які атестуються у 2021-2022 н.р. на підтвердження чи присвоєння кваліфікаційної категорії, а саме: Ольги Векерик, Катерини Савіної,  Миколи Підгайного, Олени Биліної та Ірини Потапової. Названі викладачі у презентаційному форматі представили свою навчально-методичну, наукову, виховну та творчу діяльність за міжатестаційний період, а потім дали відповіді на запитання учасників Методичної ради. 

 

Методична рада Коледжу 

 

Методична рада Коледжу 

 

У пункті «Різне» заступник директора з академічних питань та інформатизації Юрій Щербань нагадав колективу про початок курсів з  вивчення української жестової мови від Центру української жестової мови КЦ УТОГ, наголосив на створенні робочої групи для завершення роботи над освітньою програмою «Технології фешн-бізнесу».   

Заслухавши та обговоривши всі питання з порядку денного, члени Методичної ради ухвалили рішення взяти до відома інформацію всіх доповідачів, створити робочу групу для розроблення освітньої програми «Технології фешн-бізнесу», схвалити творчі звіти викладачів, які атестуються у 2021-2022 н.р. 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар