Проєкт «Краса для всіх»

Автор: admin від 15-02-2022, 11:30

Проєкт «Краса для всіх»

15 лютого  2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося урочисте відкриття нового сезону соціального проєкту «Краса для всіх» компанії L’Oréal Україна .  

Соціальний проєкт «Краса для всіх» впроваджується компанією L’Oréal Україна та Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA) за підтримки Київської міської державної адміністрації. Цьогоріч розпочався вже 6-й сезон цієї соціальної ініціативи. На базі Київського фахового коледжу прикладних наук проєкт «Краса для всіх» реалізується другий рік поспіль. Місія проєкту залишається незмінною – допомогти жінкам зі складними життєвими обставинами здобути безкоштовну освіту та професійно реалізуватися у сфері краси. У рамках цього сезону заплановано 6-місячний навчальний курс (понад 500 годин навчання), який будуть викладати висококваліфіковані спеціалісти L’Oréal Україна. Вивчати основи перукарської майстерності будуть 80 учасниць, серед яких – 2  студентки Київського фахового коледжу прикладних наук.

Проєкт «Краса для всіх» 

 

На офіційне відкриття нового сезону проєкту «Краса для всіх» до Коледжу завітали організатори та почесні гості. Учасниць проєкту привітали: Марина Хонда, заступниця голови КМДА; Павло Замостьян, заступник представника Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) в Україні; Ганна Щуцька, директорка Київського фахового коледжу прикладних наук; Тетяна Гузенко, керівниця управління з питань гендерної рівності КМДА. На адресу учасниць було сказано багато мотиваційних і теплих слів, які допоможуть їм  здолати всі труднощі та впевнено крокувати до своїх мрій. 

 

Проєкт «Краса для всіх» 

 

Проєкт «Краса для всіх» 

 

Проєкт «Краса для всіх» 

 

Проєкт «Краса для всіх» розпочинає важливий етап у житті учасниць, який  буде наповнений новими знаннями, цікавими знайомствами, вірою в щирих людей і справжню підтримку, надією на краще майбутнє. 

 

Проєкт «Краса для всіх»

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар