Ukrainian Fashion Week

Автор: admin від 5-02-2022, 19:58

Ukrainian Fashion Week

5 лютого 2022 року студенти, викладачі та адміністрація Київського фахового коледжу прикладних наук відвідали 50-й сезон Ukrainian Fashion Week.

Ukrainian Fashion Week

 

Ukrainian Fashion Week 

 

Ukrainian Fashion Week (UFW) – наймодніша та найсучасніша платформа розвитку української моди, місце підтримки молодих дизайнерів, стартовий майданчик для всесвітньо відомих брендів і стильна локація fashion-освіти та нетворкінгу України. Коледж завжди активно долучається до UFW, адже знання сучасних трендів та інновацій модної індустрії України – це обов’язкова умова для існування прогресивного освітнього закладу, запорука успішного професійного шляху студентства.   

 

Ukrainian Fashion Week 

 Цьогорічна програма була насичена масштабними і цікавими заходами, адже UFW відзначає своє 25-річчя. Студенти і викладачі Коледжу відвідали покази молодих дизайнерів різних українських шкіл, а також екскурсію основними локаціями та бекстейджем UFW, яку провела Олександра Какуріна –   керівник департаменту по роботі з дизайнерами UFW, фахівчиня відділення дизайну Київського фахового коледжу прикладних наук.  Екскурсанти побачили весь творчий процес, який відбувається на майданчику, повністю занурилися в атмосферу моди і стилю.

 

Ukrainian Fashion Week 

Визначною подією стала презентація нової колекції взуття Богдана Гончаренка, відомого українського дизайнера, видатного випускника і майстра Коледжу. У рамках святкування 25-річчя UFW бренд HONCHARENKO представив колекцію «VAGA», яка стала відображенням історій сильних жінок, кожна з яких надихає. Також треба зазначити, що напередодні Українського тижня моди Богдан Гончаренко відвідав Париж, де презентував свій бренд під час ParisFashionWeekз колекцією «BasicmodelsshoesbyBOHDANHONCHARENKO».

 

Ukrainian Fashion Week 

 

Ukrainian Fashion Week 

 

Ukrainian Fashion Week 

 

 

 

Ukrainian Fashion Week 

 

Відвідування Ukrainian Fashion Week стало для спільноти Коледжу справжнім святом, яке вразило масштабом проєктів і рівнем організації,  подарувало  неймовірний запас  натхнення, позитиву та творчих планів.

 

Коментарі:

Залишити коментар