День безпечного Інтернету в Коледжі

Автор: admin від 8-02-2022, 19:40

День безпечного Інтернету в Коледжі

8 лютого 2022 року в Київському  фаховому  коледжі  прикладних наук пройшла низка заходів з нагоди  Дня безпечного Інтернету (Safer Internet Day).

День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) відзначається щорічно кожен другий вівторок лютого у багатьох країнах світу. Запровадили цей День мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій. З кожним роком все більше родин, організацій, закладів освіти з різних куточків світу приєднуються до руху за безпечний інтернет-простір, поширюють ідеї правильного користування сучасними цифровими технологіями. Київський фаховий коледж прикладних наук також робить свій внесок у створення безпечної глобальної мережі. Щороку заклад освіти активно долучається до різноманітних інформаційних кампаній, а також організовує власні заходи. Цього року в програмі активностей Коледжу відзначимо такі події:

  • Участь студентів відділення бізнесу з групи М-2-21 у Всеукраїнському конкурсі «Безпечний Інтернет 2.0» від освітньої платформи «На Урок». Під час конкурсу учасники розв’язували важливі питання, які виникають під час роботи за комп'ютером, зі смартфоном чи планшетом, поглиблювали інформаційну грамотність.

День безпечного Інтернету в Коледжі

  • Опанування студентами групи ОБ-2-21 онлайн-курсу «Про кібербулінг для підлітків»  на  платформі «ДіяЦифрова освіта». Студенти дізналися про причини та потенційні наслідки кібербулінгу, отримали алгоритм дій у разі  виникнення такої проблеми. Успішне опанування програми курсу засвідчили 13 сертифікатів.

 

День безпечного Інтернету в Коледжі

  • Проведення практичним психологом Коледжу Ганною Непрель  вебінара   «Жертва кібербулінгу – це точно не про мене!». На  заході обговорили правила безпечного користування інтернетом, способи захисту психічного і  фізичного здоров’я від негативного впливу віртуального простору.

День безпечного Інтернету в Коледжі 

Названі заходи підвищили рівень обізнаності молоді з правилами безпечної поведінки в інтернеті, надихнули на позитивне й усвідомлене використання  цифрових технологій.

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар