Адміністративна рада Коледжу

Автор: admin від 14-02-2022, 19:08

Адміністративна рада Коледжу

14 лютого 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук під головуванням директорки Ганни Щуцької відбулося онлайн-засідання  Адміністративної ради.    

Робоче засідання традиційно розпочали з моніторингу стану здоров’я студентів і співробітників Коледжу. Далі члени ради обговорили церемонію вручення дипломів молодших спеціалістів, яка відбулася наприкінці минулого тижня, а також початок онлайн-курсу для студентів і викладачів Коледжу з опанування програми M.E.Doc. На порядку денному були також питання щодо проведення  на базі Коледжу 6-го сезону проєкту «Краса для всіх» від L’Oréal Україна, атестації педагогічних і науково-педагогічних працівників Коледжу, організаційних аспектів проведення Методичної ради Коледжу, процесу ліцензування нової освітньої програми, переліку майстер-класів для участі Коледжу в профорієнтаційних заходах і столичних виставках, організації курсів з  вивчення української жестової мови Центром української жестової мови КЦ УТОГ.

Результатом засідання стало визначення основних напрямів роботи для всіх структурних підрозділів Коледжу, напрацювання пропозицій щодо вирішення низки робочих питань.

Адміністративна рада Коледжу

 

Коментарі:

Залишити коментар