Меморандум про співпрацю з ТОВ «ПРАЙМ ШУЗ»

Автор: admin від 11-02-2022, 18:43

Меморандум про співпрацю з ТОВ «ПРАЙМ ШУЗ»

11 лютого 2022 року Київський фаховий коледж прикладних наук в особі директорки Ганни Щуцької та ТОВ «ПРАЙМ ШУЗ» в особі засновника й директора Олександра Бондаря підписали Меморандум про співпрацю.

Меморандум про співпрацю з ТОВ «ПРАЙМ ШУЗ» 

 

Prime Shoes - відомий український бренд, який спеціалізується на виготовленні високоякісного шкіряного взуття для жінок, чоловіків і дітей.  Потужна команда Підприємства ретельно стежить за трендами в галузі, орієнтується у своїй діяльності на комфорт, високу якість та ексклюзивний дизайн. Ці фактори стали ключовими у процесі вибудовування партнерських зв’язків між Коледжем і Prime Shoes, адже заклад освіти залучає до підготовки студентів справжніх професіоналів-практиків, визнаних лідерів галузі.

Меморандум про співпрацю Підприємства і Коледжу спрямований на здійснення спільної діяльності з метою забезпечення високого рівня підготовки студентів Коледжу за переліком освітніх програм. Основними напрямами співпраці згідно з укладеним договором  є:

  • підготовка фахівців за замовленням Підприємства та підвищення кваліфікації працівників Підприємства;
  • забезпечення Підприємством реалізації практичної складової освітнього процесу за дуальною формою освіти;
  • надання робочих місць для проходження студентами Коледжу виробничої практики;
  • спільні покази творчих робіт студентів, організація навчально-практичних конференцій, різноманітних воркшопів, виставок та ярмарків;
  • надання можливості підвищення кваліфікації та стажування педагогічних та інженерно-технічних працівників у відповідних підрозділах Сторін.

 

Меморандум про співпрацю з ТОВ «ПРАЙМ ШУЗ»

 

Підписання Меморандуму відкриває нові перспективи як для Коледжу, так і для Підприємства, сприяє якісній підготовці конкурентоспроможних фахівців, дозволяє реалізовувати різноманітні освітньо-бізнесові проєкти в галузі   легкої промисловості України.

Меморандум про співпрацю з ТОВ «ПРАЙМ ШУЗ»

 

 

Коментарі:

Залишити коментар