Круглий стіл

Автор: admin від 11-02-2022, 18:41

Круглий стіл

11 лютого 2022 року студенти відділення бізнесу Київського фахового коледжу прикладних наук під керівництвом викладачки ЦК бізнесу та управління Олени Юрченко взяли участь у засіданні  круглого столу «Фінансовий простір в умовах цифрових імперативів».

Захід був організований кафедрою фінансів ВНЗ «Київський університет ринкових відносин». Розпочався круглий стіл із вітальних слів керівництва ВНЗ «Київський університет ринкових відносин». Далі відбулося пленарне засідання та виступи доповідачів у секціях. Учасники круглого столу говорили про цифровізацію економіки, цифрові тренди в банківській системі, функціонування бірж у сучасних умовах, розвиток маркетингу в цифровій економіці, інтеграцію криптоіндустрії в українську економіку тощо.

Київський фаховий коледж прикладних наук на онлайн-конференції представили студентки групи ОБ-19 Маргарита Тішанська та Анна Гвоздинська. Під керівництвом Олени Юрченко дівчата підготували тези доповідей на такі теми:  «Хмарні технології в обліку: реалії сьогодення», «Технологія блокчейн у бухгалтерському обліку». За підсумками роботи круглого столу студентки отримали сертифікати та публікацію тез у науковому збірнику.

Круглий стіл

 

Круглий стіл 

 

Коментарі:

Залишити коментар