Адміністративна рада Коледжу

Автор: admin від 7-02-2022, 15:33

Адміністративна рада Коледжу

7 лютого 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук під головуванням директорки Ганни Щуцької відбулося онлайн-засідання  Адміністративної ради.    

Розпочали робочу зустріч із перевірки статистичної інформації щодо кількості хворих студентів і викладачів Коледжу. Далі учасники засідання обговорили зміст Листа директора Департаменту освіти і науки щодо дотримання протиепідемічних заходів у закладах освіти від 2 лютого 2022 року № 063-703, стан організації освітнього процесу Коледжу в змішаному форматі (дотримання графіка освітнього процесу, якість та ефективність дистанційного викладання тощо), результати проведення чергового Дня гостинності та подальші профорієнтаційні плани, початок довгострокових підготовчих курсів до вступу в Коледж, процес ліцензування робітничих професій, планові ремонтні роботи, перемовини з УТОГ щодо організації курсів з вивчення української жестової мови для співробітників Коледжу.

Особливу увагу члени ради присвятили результатам участі Коледжу у  фестивалі Kyiv Fashion 2022, зокрема питанням підготовки експозиції Коледжу, аналізу роботи студентсько-викладацької команди на виставці, розробці нових сучасних дизайн-проєктів, які Коледж зможе презентувати на наступних фешн-подіях.

На засіданні визначили основні напрями роботи всіх структурних підрозділів на поточний тиждень і чіткі дедлайни, призначили відповідальних за реалізацію першочергових завдань.

Адміністративна рада Коледжу

 

 

Коментарі:

Залишити коментар