ІІ Всеукраїнський відкритий марафон з української мови

Автор: admin від 22-01-2022, 10:48

ІІ Всеукраїнський  відкритий марафон з української мови

Фахівчиня Київського фахового коледжу прикладних наук Галина Марценко взяла участь у розробці завдань до ІІ Всеукраїнського відкритого марафону з української мови.  

ІІ Всеукраїнський відкритий марафон з української мови було організовано Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з ТОВ «Х’юман» з метою розвитку в учнівської та студентської молоді стійкої мотивації й свідомого прагнення до вивчення української мови. Марафон проходив у дистанційному форматі з 12 листопада до 05 грудня 2021 року. Завдання марафону були розроблені творчою групою вчителів і викладачів української мови з усієї України на чолі з Олександром Авраменком, доцентом Київського університету імені Бориса Грінченка. У складі робочої групи була представниця нашого Коледжу - викладачка ЦК гуманітарних дисциплін Галина Марценко. Члени творчої команди створили змістовні й цікаві завдання, які продемонстрували все багатство української мови, надихнули на вивчення її протягом усього життя. 

 

ІІ Всеукраїнський  відкритий марафон з української мови  

За професійну й високоефективну роботу в напрямі піднесення суспільного престижу української мови розробники завдань були нагороджені грамотами Державної наукової установи  «Інститут модернізації змісту освіти».

ІІ Всеукраїнський  відкритий марафон з української мови 

 

Коментарі:

Залишити коментар