LEATHER AND SHOES 2022

Автор: admin від 28-01-2022, 23:39

LEATHER AND SHOES 2022

25-28  січня 2022 року Київський фаховий коледж прикладних наук взяв участь у 43-й Міжнародній спеціалізованій виставці взуття, шкіргалантереї, хутра та комплектуючих «Leather and Shoes», яка відбувалася в Міжнародному виставкому центрі.  

LEATHER AND SHOES 2022 

Для демонстрації новітніх досягнень дизайнерів, ознайомлення ринку з модними тенденціями майбутнього сезону у виставковому просторі зібралося понад 400 вітчизняних і зарубіжних  виробників взуття, фурнітури та комплектуючих, оптово-закупівельних організацій, постачальників сировини, аксесуарів та іншої супутньої продукції. Визнані фахівці шкіряно-взуттєвої галузі представили чоловіче, жіноче та дитяче взуття; галантерею та аксесуари; одяг із шкіри та хутра; шкіру та хутро для виробництва; обладнання, технології та хімічні речовини.

LEATHER AND SHOES 2022

 

LEATHER AND SHOES 2022 

 

Київський фаховий коледж прикладних наук традиційно став найактивнішим учасником цієї модної події. На виставці було представлено стенд Коледжу з найкращими моделями взуття, аксесуарів та одягу з колекцій студентів, випускників і майстрів виробничого навчання Коледжу, відомих українських дизайнерів - Богдана Гончаренка, Євгенії Яременко, Олександра Тимошенка (бренд Momot shoes). Працювали на нашому стенді студенти-менеджери освітньої програми «Виставковий бізнес» з груп  МВК-20 та МВ-18. Молоді фахівці презентували вироби, консультували відвідувачів, займалися промоцією спеціальностей. Окрім стенду Коледжу, студенти з груп ОБ-2-21, МВ-19, МВ-18 працювали у відділі реєстрації учасників і на пункті пропуску на виставку. Таку можливість їм вже вкотре надає партнерство Коледжу з ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок». Виставка стає місцем першого працевлаштування студентів, дає змогу вже з І курсу навчання отримати безцінний професійний досвід і застосувати на практиці здобуті теоретичні знання.

LEATHER AND SHOES 2022

 

LEATHER AND SHOES 2022

 

LEATHER AND SHOES 2022 

 

Студенти, викладачі та майстри виробничого навчання Коледжу, які не були залучені безпосередньо в процес організації та проведення виставки, відвідали її як гості. Як показує практика, такі екскурсії є дуже корисними для студентів, адже виставка є сучасним інноваційним простором, де переплітаються і взаємодіють мода, творчість, бізнес і технології, що дозволяє студентам Коледжу всіх спеціальностей поглиблювати знання за фахом, розширювати базу ділових контактів, закладати підґрунтя для майбутнього працевлаштування.

LEATHER AND SHOES 2022

 

LEATHER AND SHOES 2022 

 

Виставка, як завжди,  пройшла на високому організаційному рівні, допомогла ознайомитися з модними трендами наступного сезону та основними тенденціями  розвитку виставкового бізнесу.

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар