Адміністративна нарада

Автор: admin від 31-01-2022, 23:22

Адміністративна нарада

31 січня 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук під головуванням директорки Ганни Щуцької відбулося онлайн-засідання  Адміністративної ради.   

Адміністративна нарада

Розпочали нараду з перевірки статистичної інформації щодо кількості хворих студентів і викладачів Коледжу. Далі учасники засідання обговорили особливості перебігу дистанційного навчання, результати участі Коледжу в 43-й Міжнародній виставці Leather and hoes 2022, інформацію семінару «Акредитація освітньо-професійних програм ЗФПО» від Управління Державної служби якості освіти у м. Києві, організацію довгострокових курсів підготовки  абітурієнтів до вступу в Коледж, процес ліцензування робітничих професій, атестацію педагогічних працівників. 

Основну увагу на нараді було присвячено організаційним аспектам участі Коледжу у фестивалі Kyiv Fashion 2022. На порядку денному були питання щодо підготовки експозиції на виставку, складу студентсько-викладацької команди, яка буде презентувати стенд Коледжу, забезпечення стенду актуальними профорієнтаційними матеріалами, проведення майстер-класів.

Завершилася робоча зустріч визначенням пріоритетних  напрямів роботи на поточний тиждень, розподілом завдань і призначенням відповідальних працівників.    

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар