Розширення професійних зв’язків

Автор: admin від 21-01-2022, 23:12

Розширення професійних зв’язків

21 січня 2022 року голова циклової комісії дизайну Київського фахового коледжу прикладних наук Марія Івасенко відвідала виробництво панчішно-шкарпеткових виробів DUNA у місті Червонограді.

На сьогодні «Дюна-ВЕСТА» - це модернізоване й інноваційне підприємство з оновленим парком машинного обладнання, яке є лідером виробництва панчішно-шкарпеткових виробів в Україні. Компанія є основним роботодавцем у місті, відома широким асортиментом продукції, потужною командою фахівців і великою мережею магазинів, яка динамічно розвивається і зростає на всій території України.

                     

   

Візит на підприємство було сплановано в рамках формування освітніх програм «Технології» і «Дизайн трикотажних виробів». Під час поїздки Марія Івасенко ознайомилася з найсучаснішим в'язальним обладнанням підприємства й основними етапами виробничого процесу. Допомагали розібратися пані Марії з усіма тонкощами виробництва директор з персоналу Наталія Шевчук і директор з  виробництва Тетяна Мигаль.  

Розширення професійних зв’язків

 

Розширення професійних зв’язків  

Під час візиту відбулися переговори щодо майбутньої співпраці Коледжу та підприємства в напрямі залучення студентів-дизайнерів до процесу виробництва продукції, зокрема до етапу розроблення дизайну колекції шкарпеткових виробів на сезон весна-літо 2023 року.

Розширення професійних зв’язків 

 

Коментарі:

Залишити коментар