Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 27-01-2022, 19:35

Педагогічна рада Коледжу

27 січня 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук в онлайн-режимі на платформі ZOOM відбулося позачергове засідання Педагогічної ради.

Педагогічна рада Коледжу  

 

Основною темою для обговорення стало питання про організацію освітнього процесу в Коледжі під час епідемічної небезпеки. Необхідність переглянути формат освітнього процесу виникла у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в Україні та рекомендаційним листом Міністерства освіти і науки України від 25.01.2022 № 1/1266-22 «Про організацію освітнього процесу в закладах освіти під час епідемічної небезпеки».   

Директорка Коледжу Ганна Щуцька нагадала колективу Постанову Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236, ознайомила зі змістом рекомендаційного листа МОН України, надала статистичну інформацію щодо кількості хворих серед студентсько-викладацького складу та оприлюднила результати моніторингу стану відвідування студентами навчальних занять. Члени педагогічного колективу обговорили епідеміологічну ситуацію в регіоні та рекомендації МОЗ і МОН України, розглянули всі можливі варіанти організації освітнього процесу в Коледжі. Зі своїми пропозиціями перед колективом виступили завідувачка відділення бізнесу Анна Сокол, голова ЦК гуманітарних дисциплін Вікторія Прима, викладач відділення дизайну Віталій Хома та інші. Основну увагу учасники наради зосередили на дистанційному та змішаному форматі навчання. Після детального обговорення колективом було ухвалено рішення про перехід на змішану форму навчання з 28 січня по 25 лютого.    

Другим питанням порядку денного було затвердження Правил прийому на навчання до Київського фахового коледжу прикладних наук  для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра в 2022 році, Положення про  апеляційну комісію, Положення про проведення співбесіди з категоріями осіб, які мають право на зарахування за результатами співбесіди. З інформацією виступила відповідальний секретар Приймальної комісії Коледжу Ольга Момот. До уваги учасників засідання було представлено особливості вступу до Коледжу в 2022 році на основі БСО (9 класів) та ПЗСО (11 класів), а також основні аспекти нових Положень.  

Наступним питанням для розгляду стало переведення студентів із контрактної форми здобуття освіти на вакантні місця за регіональним замовленням. Доповідали перед колективом завідувачка відділення дизайну Наталія Прокопенко і завідувачка відділення технологій Наталія Давиденко, які  презентували колективу кандидатури на вакантні місця, надали протоколи засідань академічних груп. До слова були також запрошені куратори академічних груп, які більш детально охарактеризували претендентів  на місця регіонального замовлення, розповіли про  академічну успішність названих студентів.

Наприкінці засідання перед колективом виступили викладач математики (відповідальна особа за реєстрацію на ЗНО) Андрій Сергієнко з інформацією про терміни та процедуру реєстрації на ЗНО, а також заступник директора з адміністративно-господарської частини Павло Притченко, який прозвітував про результати перевірки фахівцями КП «Київтеплоенерго» стану постачання гарячої води та опалення  в Коледжі, ознайомив колектив з інформацією про укриття населення м. Києва та порядок оповіщення під час виникнення надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Члени Педагогічної ради взяли до відома інформацію всіх доповідачів, затвердили Правила прийому та низку Положень Приймальної комісії Коледжу, ухвалили рішення запровадити змішану форму навчання в Коледжі з 28 січня по 25 лютого 2022 року,  розмістити оновлену інформацію на офіційному вебсайті Коледжу та в ЄДЕБО, довести до відома всіх учасників освітнього процесу Наказ про запровадження змішаної форми навчання .

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар