DESIGN MEETS

Автор: admin від 18-01-2022, 17:05

DESIGN MEETS

18 січня 2022 року студенти Київського фахового коледжу прикладних наук в рамках традиційного циклу DESIGN MEETS стали учасниками мотиваційної зустрічі із засновницею бренду аксесуарів із банерів 3.14BAN  Катеринрою Уваровою.

Катерина Уварова – дизайнерка з Харкова, засновниця соціального бізнесу з виготовлення аксесуарів із використаних рекламних банерів. Бренд пані Катерини 3.14BAN спеціалізується на виготовленні шоперів,  валіз, гаманців, портмоне, чохлів для планшетів та ноутбуків з банерної тканини. На сьогодні підприємство має широке коло постійних корпоративних клієнтів, серед яких:  Coca‑Cola HBC Ukraine, Місія ООН з прав людини, SoftServe , UNDP (Програма розвитку ООН), бізнес-школа LvBS. 

DESIGN MEETS 

Для мотиваційної зустрічі зі студентами Коледжу пані Катерина підготувала цікаву й корисну лекцію на тему «Як заробити мільйон на смітті».  Спікерка розповіла учасникам заходу історію створення свого бізнесу, який пройшов шлях від соціального проєкту до прибуткового підприємства. Особливу увагу лекторка звернула на місію свого підприємства, яка полягає у  формуванні культури усвідомленого споживання в Україні. За словами Катерини Уварової, соціальна спрямованість бізнесу залишається на першому місці, а її підприємство виконує подвійне завдання – дарує друге життя банерам та спрямовує кошти від продажу виробів компаніям-партнерам, які займаються  озелененням України (eco-friendly підприємствам). Під час заходу обговорили ідеї усвідомленого споживання, особливості пошуку клієнтів, рекламні стратегії, факапи на старті, офлайн і онлайн-продажі, роботу з гуртовими й роздрібними покупцями, грантову підтримку соціального підприємництва та багато іншого. 

DESIGN MEETS  

Учасниками зустрічі були студенти різних курсів з відділень дизайну і технологій, а також зацікавлені викладачі. Організатором і модератором події  традиційно стала голова циклової комісії дизайну Марія Івасенко. Переклад українською жестовою мовою для студентів з порушеннями слуху забезпечувала Юлія Порплік. 

DESIGN MEETS  

DESIGN MEETS  

Захід залишив дуже позитивні враження у всіх учасників, сприяв формуванню нового погляду на соціальне підприємництво, свідому моду та сучасні екотренди.  

 

Коментарі:

Залишити коментар