19.06.14 захист ДП

Автор: admin від 25-06-2014, 08:01

19 червня 2014 року відбувся яскравий захист дипломних проектів студентів-дизайнерів взуття групи Вк-66. 

 

Державну кваліфікаційну комісію очолила Гаркавенко Світлана Степанівна, доктор, професор, завідувач кафедри конструювання та технологій виробів зі шкіри Київського національного університету технологій і дизайну. 

Члени комісії: 

  • Михайловська Ганна Анатоліївна – заступник директора з навчально-методичної роботи, викладач-методист;
  • Грищенко Олена Олександрівна – заступник директора з навчально-виховної роботи, викладач-методист;
  • Прокопенко Наталія Олексіївна – викладач дисципліни «Композиційна організація форми»;
  • Афанасьєв Олександр Олександрович – викладач дисципліни «Охорона праці».

На захисті були присутні також завідувач відділення дизайну Бреднікова Світлана Вікторівна та керівник групи Вк-66 Білоконь Володимир Іванович.

Захист відкрила студентка Жабуровська Поліна, яка представила до огляду високопрофесійно виконану пару взуття, виготовлену власноруч відповідно до тематики дипломного проекту, та художньо і виразно оформлений композиційний лист. 

На захисті дипломних проектів студенти групи Вк-66 представили якісно виконані пояснювальні записки, графічні матеріали, які відповідають вимогам ЄСКД, оригінальне  взуття та творче завдання.

Другий день захисту відкрила Тарикіна Тетяна, яка представила оригінальну розробку взуття та успішно захистила свій проект.

Студентки Стойкова Тетяна та Бєлік Юлія вразили членів комісії дослідницькою роботою виготовлення взуття з використанням ексклюзивної технології обробки тканини.

Студенти Гончаренко Богдан, Бишовець Тетяна та Макарська Анастасія презентували колекції взуття, які були представлені на XIV Міжнародному конкурсі молодих модельєрів-дизайнерів «ПЕЧЕРСЬКІ КАШТАНИ». На конкурсі студенти зайняли призові почесні місця!

Голова та члени комісії відмітили творчий підхід, професіоналізм, різноманітність тем в роботах студентів. Розроблені моделі взуття конкурентноспроможні на сучасному ринку і можуть бути запропоновані у виробництво.

Вітаємо студентів групи Вк-66 з успішним захистом дипломних проектів!!!

Бажаємо творчих успіхів, подальшого розвитку і втілення своїх мрій!

 

Коментарі:

Залишити коментар