Адміністративна нарада

Автор: admin від 10-01-2022, 08:18

Адміністративна нарада

10 січня 2022 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук під головуванням директорки Ганни Щуцької відбулося засідання  Адміністративної ради.    

Розпочали першу нараду 2022 року з моніторингу стану здоров’я студентсько-викладацького складу Коледжу, обговорення графіка освітнього процесу, розкладу занять, розподілу аудиторного фонду.

Під час засідання заслухали інформацію заступника директора з адміністративно-господарської частини Павла Притченка про планування ремонтних робіт на 2022 рік. Доповідач ознайомив присутніх із переліком приміщень Коледжу та гуртожитку, в яких протягом року будуть проводитися ремонтні роботи, а також із видом ремонтних робіт (поточний, капітальний, реставраційний тощо) та приблизними термінами.

Учасники наради обговорили питання щодо розподілу навчального  навантаження викладачів, поновлення інформації про спеціальності та освітні програми на сайті, проведення Днів гостинності, реалізації профорієнтаційних заходів, змін у контингенті студентів та кадровому складі Коледжу, організації участі Коледжу  у виставках Leather and Shoes-2022 та Kyiv Fashion-2022.

Також на порядку денному було питання про організацію курсів української жестової мови (базового та професійного рівня) фахівцями Центру Української Жестової Мови (ЦУЖМ) з метою підвищення кваліфікації співробітників Коледжу.

На робочій зустрічі було визначено пріоритетні напрями роботи на поточний тиждень, призначено відповідальних працівників і терміни виконання першочергових завдань.

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар