Конкурс Dali’s Mustache

Автор: admin від 10-01-2022, 17:33

Конкурс Dali’s Mustache

Завідувачка бібліотеки Київського фахового коледжу прикладних наук Дар’я Даценко посіла ІІ місце в міжнародному онлайн-конкурсі образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, дизайну та фотографії Dali’s Mustache (Іспанія).

Організатором конкурсу Dali’s Mustache є Fiestalonia – провідний міжнародний фестивально-конкурсний комітет з багаторічним досвідом організації конкурсів у всьому світі. КонкурсDali’s Mustache спрямований на  пошук талановитих художників, дизайнерів, фотографів і фахівців декоративно-ужиткового мистецтва. За умовами конкурсу переможці отримують можливість продемонструвати свої роботи в інтернет-галереї, продати їх закордонним поціновувачам, взяти участь у престижному конкурсі для художників Beauty of Costa Brava.

Дар’я Даценко презентувала на міжнародному конкурсі свою ілюстрацію Jinja hime. За результатами конкурсу, які було оприлюднено 10 січня 2022 року, творча робота посіла ІІ місце.

Конкурс Dali’s Mustache

 

Конкурс Dali’s Mustache 

 

 

З метою поглиблення знань про мистецтво слова і підвищення кваліфікації за основним напрямом своєї діяльності Дар’я Даценко успішно завершила онлайн-курс від освітньої платформи Prometheus «Як читати складні модерністські та постмодерністські твори». Курс допоміг покращити практичні навички аналізу та розкодування модерністських та постмодерністських прозових текстів, сприяв формуванню цілісного бачення сутності художньої літератури ХХ століття. 

Конкурс Dali’s Mustache

 

Коментарі:

Залишити коментар