Конкурс «Педагогічний ОСКАР-2022»

Автор: admin від 22-12-2021, 14:21

Конкурс «Педагогічний ОСКАР-2022»

Педагогічні та науково-педагогічні працівники  Київського фахового коледжу прикладних наук стали учасниками фінального етапу Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний ОСКАР-2022» .

Для участі у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний ОСКАР-2022» фахівці Коледжу надіслали до ДУ «Науково-методичний центр ВФПО» 6 конкурсних робіт, які попередньо були розглянуті фаховою комісією Коледжу та пройшли відбірковий тур методичних розробок, який проводився  в Коледжі з 15 по 24 листопада під керівництвом заступника директора з академічних питань та інформатизації Юрія Щербаня.

Конкурс «Педагогічний ОСКАР-2022» 

 Тематика конкурсних робіт різного спрямування: міжнародний освітній ресурс з вивчення американської і української жестових мов, проєктний метод у практичній підготовці студентів-дизайнерів, розвиток емоційного інтелекту у виховному процесі підлітків, експрес-метод підготовки операторів виробництв легкої промисловості, інтерактивні технології у підготовці дизайнерів тощо. Конкурсні роботи фахівців Коледжу будуть оцінюватися в номінації «Інновації у створенні й упровадженні сучасних методик, форм, прийомів викладання, навчально-методичного забезпечення освітнього процесу».

          Дякуємо авторам за серйозну й копітку науково-методичну роботу та бажання поділитися своїм досвідом! Наразі очікуємо висновків конкурсної комісії та визначення переможців. 

Конкурс «Педагогічний ОСКАР-2022»

 

Коментарі:

Залишити коментар