Тренінг від ГО «Повернути життя»

Автор: admin від 23-12-2021, 21:32

Тренінг від ГО «Повернути життя» 

23 грудня 2021 року фахівці Соціально-психологічної служби Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Непрель та Ольга Милокост взяли участь у тренінгу «Інформаційні технології та вебресурси в інклюзивному освітньому середовищі».

Захід організувала ГО «Повернути життя»  в рамках проєкту «Завжди на зв’язку». Під час тренінгу обговорили актуальні методи, форми і формати організації освітнього процесу для осіб з інвалідністю, гейміфікацію освітнього процесу, мотивувальні інструменти тощо. Родзинкою тренінгу стала  презентація новостворених ресурсів для людей з інвалідністю, а саме - інтернет-порталу «Завжди на зв’язку», який є своєрідним інтернет-довідником ресурсів, послуг та інформації для людей з різними нозологіями, а також сучасних мобільних додатків, що допомагають  людям з інвалідністю вирішувати різні побутові питання, навчатися та спілкуватися з друзями.

Тренінг був насичений корисною інформацією, сприяв поглибленню знань учасників про сучасні інформаційні технології  та вебресурси в  інклюзивному освітньому середовищі.

Тренінг від ГО «Повернути життя»

 

Тренінг від ГО «Повернути життя»

 

 

Коментарі:

Залишити коментар