Засідання Адміністративної ради

Автор: admin від 6-12-2021, 10:19

Засідання Адміністративної ради

6 грудня 2021 року в Київському фаховому коледжі прикладних наук відбулося засідання Адміністративної ради  під головуванням директорки Ганни Щуцької.

Робочу нараду розпочали з обговорення статистичної інформації щодо кількості хворих і вакцинованих учасників освітнього процесу, результатів проведення Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, Міжнародного дня людей з інвалідністю, чергового Дня гостинності.

 Далі на порядку денному були питання щодо активізації профорієнтаційної роботи в Коледжі, проведення традиційних тижнів спеціальностей, створення профорієнтаційних майстерень, організації новорічно-різдвяних заходів і зимового дизайнерського показу, підготовки до заліково-екзаменаційної сесії 2021-2022 навчального року.  

 Під час засідання директорка Ганна Щуцька розповіла  учасникам наради про візит до Коледжу представників Освітнього центру саксонської економіки (Дрезден, Німеччина), які відвідали Коледж з метою ознайомлення з  підготовкою кадрів легкої промисловості в сучасних реаліях. Також очільниця Коледжу ознайомила колег з основною тематикою, яка обговорювалася на   Міжнародному онлайн-форумі «Людський капітал – 2030», зокрема з питаннями про формування національної системи кваліфікацій.

На робочій зустрічі було визначено пріоритетні напрями роботи на поточний тиждень, призначено відповідальних працівників і терміни виконання першочергових завдань. 

Засідання Адміністративної ради 

 

Коментарі:

Залишити коментар